Gaming Hardware Nintendo PC XBox

E3 2017: Τα αγαπημένα μας αθλητικά και αγωνιστικά παιχνίδια

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια στο E3,ωστόσο δύσκολα θα μπορέσετε να τα παρακολουθήσετε όλα. Όμως εάν είστε οπαδός των αθλητικών και αγωνιστικών παιχνιδιών ειδικότερα, είναι λίγο πιο εύκολο, καθώς το πλήθος των παιχνιδιών δεν είναι τόσο υψηλό. Αυτό δεν επηρεάζει τα παιχνίδια που βρίσκονται στην εκδήλωση,καθώς όπως διαμορφώνονται τα πράγματα υπάρχουν μερικά που είναι αρκετά καλά. Παρακάτω, έχουμε συνοψίσει τα αγαπημένα μας αθλητικά και αγωνιστικά παιχνίδια από την έκθεση.

Need for Speed Payback

Οι συγκρίσεις μεταξύ του Need for Speed ​​Payback και του Fast and Furious δεν θα γίνουν τόσο γρήγορα αυτή την εβδομάδα και έχουμε καλό λόγο γι’ αυτό. Αντί να λειτουργεί ως ένα πιο παραδοσιακό παιχνίδι αγώνων, το Payback δίνει έμφαση στην ιστορία και τη δράση. Οπότε δεν αγωνίζεστε μόνο για την γραμμή του τερματισμού. Μπορεί να κυνηγάτε ένα φορτηγό, βγάζοντας εκτός μάχης τα συνοδευτικά οχήματά του και αμέσως μετά να προσπαθείτε να ξεφύγετε από την αστυνομία αφού πρώτα κλέψετε ένα αυτοκίνητο υψηλού κυβισμού. Η δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ πολλών χαρακτήρων θα μπορούσε να προσφέρει μια εμπειρία παρόμοια με εκείνη του Grand Theft Auto V, όπου μπορείτε να παίξετε ένα σενάριο από πολλαπλές θέσεις.

The Crew 2

Το Crew 2 επανήλθε με συναρπαστικό τρόπο, αφού πλέον μπορείτε να οδηγείτε σε κάτι περισσότερο από απλά αυτοκίνητα. Τα σκάφη και τα αεροπλάνα μπαίνουν στο μείγμα, το οποίο είναι από μόνο του συναρπαστικό, αλλά αυτό που κάνει την προσθήκη τους ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι ο τρόπος που μετακινείστε απρόσκοπτα από τον έναν τύπο οχήματος στον επόμενο. Χωρίς είσοδο σε γκαράζ ή οθόνη φόρτωσης, μπορείτε να μετακινηθείτε στιγμιαία από την οδήγηση κατά μήκος του δρόμου σε μια μοτοσυκλέτα μέχρι να απογειωθείτε σε ένα αεροπλάνο. Δίνει στο παιχνίδι ένα ξεχωριστό συναίσθημα το οποίο, μαζί με την ανοιχτή αγωνιστική αίσθηση, βοηθά να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα αγωνιστικά παιχνίδια στο E3.

Echo Arena

Αν έπρεπε να περιγράψω τι είδος αθλήματος το Echo Arena είναι, θα έλεγα ότι είναι το υπέρτατο frisbee με μηδενική βαρύτητα συνδυασμένο με ράγκμπι και με λίγο Quidditch. Παίζοντας σε εικονική πραγματικότητα έναν αγώνα τεσσάρων εναντίον τεσσάρων, πρέπει να πάρετε ένα δίσκο από τη μέση της αρένας και να φτάσετε στην άλλη πλευρά για να σκοράρετε στο τέρμα της αντίπαλης ομάδας. Οι αντίπαλοι παίκτες μπορούν να χτυπήσουν τον παίχτη με τον δίσκο στο πρόσωπο για να τον αναισθητοποιήσουν και να του τον πάρουν.Η ομαδικότητα και η εναλλαγή του δίσκου μεταξύ των συμπαικτών είναι απαραίτητη για την νίκη. Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε στρατηγικές, όπως να τρέξετε σε σχηματισμό μπροστά από τον παίχτη με τον δίσκο , ακινητοποιώντας τους αντιπάλους. Είναι φοβερό, εκπληκτικά διασκεδαστικό και ότι πιο κοντινό σε άθλημα επαφών έχω παίξει ποτέ σε ένα βιντεοπαιχνίδι.

Gran Turismo Sport

Η πολυαναμενόμενη επόμενη είσοδος στη σειρά Gran Turismo, GT Sport, είναι σχεδόν εδώ και φαίνεται πολύ καλή. Τα αυτοκίνητα και οι πίστες του είναι εκπληκτικά, η υποστήριξη του PlayStation VR και οι νέες λειτουργίες esports είναι συναρπαστικές προσθήκες. Η Porsche κάνει την εμφάνιση της για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς, βοηθώντας να ολοκληρώσει ένα στενά επιμελημένο ρόστερ οχημάτων.

Forza Motorsport 7

Το Forza 7 βελτιώνεται πολύ και κάνει την σειρά ακόμη πιο ελκυστική για τους πιστούς οπαδούς των αγωνιστικών παιχνιδιών. Είναι ένα φανταστικό παιχνίδι από άποψη γραφικών, ειδικά σε τηλεόραση 4K HDR όταν αρχίζει η βροχή. Το Forza 7 επεκτείνει το μετεωρολογικό του σύστημα, έτσι ώστε να βλέπετε τα σύννεφα σε απόσταση τα οποία θα μετακινηθούν στη συνέχεια και θα επηρεάσουν τον αγώνα. Ο προγραμματιστής Turn 10 έχει μπει σε μεγάλο κόπο για να το κάνει πιο ρεαλιστικό, σε σημείο να έχει ενσωματώσει τα ακριβή σημεία που οι συγκεκριμένες πραγματικές πίστες δημιουργούν λακκούβες με νερό όταν βρέχει. Επίσης προστέθηκαν νέες καλές ιδέες, όπως ένα σύστημα προσαρμογής για τον χαρακτήρα σας και ένας τεράστιος κατάλογο αυτοκινήτων. Το Forza 7 φαίνεται να προσφέρει ακριβώς αυτό που θα θέλατε από ένα νέο παιχνίδι μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Project Cars 2

Από όλα τα αγωνιστικά παιχνίδια προσομοίωσης, το Project Cars 2 ίσως έφτασε πιο κοντά στο να προσομοιώσει την πραγματική εμπειρία του αγώνα δρόμου. Φαντάζει εκπληκτικό και προσφέρει υποστήριξη εικονικής πραγματικότητας για όσους έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό, αλλά ακόμη και για όσους δεν έχουν, η προσθήκη αγώνων rallycross και ο 24ωρος  ημέρας/νύχτας γύρος φαίνεται να προσφέρει μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία από το πρώτο παιχνίδι.

F1 2017

Όσον αφορά στην F1 , το F1 2017 εισάγει αρκετές προσθήκες που σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να είστε στην θέση ενός πραγματικού οδηγού ταχυτήτων. Θα υπάρξουν πολλά RPG στοιχεία, όπως η έρευνα και ανάπτυξη αποφάσεων για τα νέα εξαρτήματα αυτοκινήτων, η διοίκηση της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων τις σχέσεις με τους χορηγούς. Η Codemasters δίνει επίσης στους οπαδούς του αθλήματος νέα κλασικά αυτοκίνητα για να χρησιμοποιήσουν. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την F1, λάβετε υπόψη ότι αυτά τα αυτοκίνητα τρέχουν γρήγορα. Ενώ το F1 2017 εισχωρεί στην προσομοίωση αγώνων, δεν φαίνεται απρόσιτο αφού αυτά τα ταχύτατα αγωνιστικά αυτοκίνητα είναι εύχρηστα και μένουν στην πίστα.

Madden NFL 18

Ακολουθώντας τα βήματα της FIFA, το Madden 18 εισάγει την ιστορία του. Αλλά αντί να χρησιμοποιήσει την προφανή ιστορία ενός φιλόδοξου αθλητή του NFL, το Madden ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση. Επικεντρώνεται σε κάποιον που έχει δοκιμάσει επανειλημμένα και έχει αποτύχει να φτάσει στο πρωτάθλημα και ο οποίος κάνει μια τελευταία προσπάθεια. Περιμένουμε να δούμε πόσο καλά θα καταλήξει, αλλά είναι μια ιδέα που κάνει το παιχνίδι να αξίζει μία ματιά.

FIFA 18

To FIFA 18 βασίζεται στην ιστορία του προηγούμενου παιχνιδιού, The Journey, το οποίο ήταν μία μεγάλη επιτυχία. Συνεχίζει την ιστορία του Alex Hunter και ενώ οι λεπτομέρειες είναι λίγο αμφιλεγόμενες, αφού η μετάβαση από την Premier League στο Major League Soccer μοιάζει σαν ένα πισωγύρισμα, παρ’όλα αυτά έχει ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Οπότε συνδυάζοντας την ιστορία με τα υπέροχα γραφικά και τη βελτιωμένη παρουσίαση,το FIFA 18 έχει τα χαρακτηριστικά μιας ισχυρής προσθήκης στην ούτως ή άλλως επιτυχημένη σειρά.