Προσφορές

Οι εκπτώσεις στην Ελλάδα: περίοδοι προσφορών για όλο το έτος

Οι περίοδοι των εκπτώσεων στην Ελλάδα είναι 4 μαζί με τα δεκαήμερα των εκπτώσεων που κάποιες εμπορικές επιχειρήσεις κάνουν εκπτώσεις σε όλο το εμπόρευμά τους ενώ άλλες επιλεγμένα είδη τους. Πρόκειται για 2 χειμερινές περιόδους και 2 καλοκαιρινές. Μέσα σε αυτές τις περιόδους κάποιες Κυριακές τα καταστήματα είναι ανοιχτά, δίνοντας τη δυνατότητα να επισκεφθούν την αγορά σε όσους λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων αδυνατούν να το κάνουν τις υπόλοιπες μέρες.

Συγκεκριμένα, οι χειμερινές εκπτώσεις κάνουν πρεμιέρα τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται τέλος Φεβρουαρίου. Ωστόσο, εκπτώσεις έχουμε και το πρώτο 10ήμερο του Νοέμβρη. Συνεπώς μπροστά μας έχουμε τις εκπτώσεις που θα ξεκινήσουν Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018 για να ολοκληρωθούν το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 και θα είναι οι τελευταίες για αυτή τη χρονιά. Με το νέο έτος, οι χειμερινές εκπτώσεις αναμένεται να ξεκινήσουν την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 και να ολοκληρωθούν την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019. Μήνες μετά έρχεται η δεύτερη φάση των χειμερινών εκπτώσεων για το 2019, με το δεκαήμερο εκπτώσεων του Νοέμβρη 2019 που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019.

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις για το 2019 ξεκινούν την Τετάρτη 1η Μαΐου 2019 και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 όπου αυτό είναι το καλοκαιρινό δεκαήμερο εκπτώσεων. Στη συνέχεια, σειρά έχουν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις που ξεκινούν τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019.

Η βασίλισσα των εκπτώσεων όμως δεν είναι άλλη από την Black Friday. Πρόκειται για μια μέρα όπου οι τιμές πέφτουν πολύ χαμηλά. Η Black Friday ή αλλιώς Μαύρη Παρασκευή πραγματοποιείται κάθε χρόνο την προτελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη. Φέτος, αναμένεται στις 23 Νοεμβρίου 2018. Η Black Friday ξεκίνησε ως συνήθεια στις ΗΠΑ και εξαιτίας της επιτυχίας που γνώρισε, έγινε θεσμός που υιοθέτησαν και άλλες χώρες. Στην Ελλάδα από τους πρώτους που υιοθέτησαν τη Black Friday ήταν η αλυσίδα Public που βγήκε μπροστά με επιθετικό marketing, χαρίζοντας αυτή τη μοναδική εμπειρία στον Έλληνα καταναλωτή. Η Black Friday είναι μια μέρα γιορτής για την αγορά αφού και οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τα προϊόντα που θέλουν σε πολύ χαμηλές τιμές αλλά και οι εμπορικές επιχειρήσεις να σημειώσουν σημαντικούς τζίρους. Η Black Friday είναι και μια ευκαιρία να πραγματοποιήσει κανείς τις χριστουγεννιάτικες αγορές του σε τιμές πολύ χαμηλές, μπαίνοντας μαζί και στην ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων!

The post Οι εκπτώσεις στην Ελλάδα: περίοδοι προσφορών για όλο το έτος appeared first on Προσφορές για όλους.