Προσφορές

Όλα τα καταστήματα που παίρνουν μέρος στη Black Friday 2018

Η Black Friday 2018 θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου και είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για αγορές που μας έβρισκαν διστακτικούς. Προϊόντα υψηλού κόστους, όπως είναι τα προϊόντα Τεχνολογίας ή οι ηλεκτρικές συσκευές καθώς και πολλά άλλα, την αγορά των οποίων μεταθέταμε για αργότερα. Οι σημαντικές εκπτώσεις των τιμών που χαρακτηρίζουν τη Black Friday είναι το κίνητρο για να προβούμε σε αγορές που θα καλύψουν ανάγκες μας. Η Black Friday όμως σηματοδοτεί και την έναρξη των χριστουγεννιάτικων αγορών. Για αρκετούς που έχουν συγκεντρώσει ένα ικανό budget αποφεύγοντας αγορές προηγούμενων μηνών, είναι μια ευκαιρία να αγοράσουν τα δώρα που θα προσφέρουν στους αγαπημένους τους τα Χριστούγεννα. Ή έστω κάποια από αυτά τα δώρα και συγκεκριμένα τα πιο ακριβά. Προϊόντα τεχνολογίας ή άλλα πολυτελή αγαθά που όλοι θα θέλαμε να προσφέρουμε στα πολύ κοντινά μας πρόσωπα για να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες τους.

Στην Black Friday 2018 παίρνουν μέρος όλα τα εμπορικά καταστήματα και οι αλυσίδες. Θα ήταν παράλογο άλλωστε να μην συμμετέχει κανείς, αφού παραδοσιακά αυτή η μέρα θέλει τα εμπορικά καταστήματα και τις αλυσίδες να σημειώνουν μεγάλους τζίρους. Αρκετοί ανάμεσά μας αμφισβητούν τη Black Friday λέγοντας ότι δεν υπάρχει λόγος να την περιμένουν από τη στιγμή που υπάρχουν εφαρμογές και υπηρεσίες που τους εμφανίζουν καθημερινά πού θα εντοπίσουν το προϊόν της αρεσκείας τους στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Σεβαστό πλην όμως δεν έχουν σκεφτεί έναν πολύ σημαντικό παράγοντα που δεν είναι άλλος από την αξιοπιστία των καταστημάτων που διαθέτουν το προϊόν.

Οι εκπτώσεις είναι απολαυστικές όταν μαζί δεν συνεπάγονται και εκπτώσεις στην ποιότητα ή την αξιοπιστία. Άλλη ασφάλεια προσφέρει ένα σοβαρό κατάστημα που έχει αφήσει δείγμα γραφής στην αγορά και ανταγωνίζεται καθημερινά τα αντίστοιχά του μεγαθήρια και άλλο δείγμα γραφής ένα κατάστημα που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Το σοβαρό κατάστημα δεν θα ρισκάρει την υπόληψη του δίνοντας ένα προϊόν κακής ποιότητας στον πελάτη, χωρίς εγγύηση και πιστοποιητικά γνησιότητας. Οι πολύ χαμηλές τιμές των προϊόντων σε περιόδους εκτός εκπτώσεων από καταστήματα που δεν έχουν δώσει δείγμα γραφής στην αγορά, είναι ώρα να αρχίσουν να μας προβληματίζουν. Λέμε ναι στην Black Friday αγοράζοντας έξυπνα, επώνυμα προϊόντα από καταστήματα που μπορούν να εγγυηθούν την αγορά μας και σέβονται τα χρήματά μας.

The post Όλα τα καταστήματα που παίρνουν μέρος στη Black Friday 2018 appeared first on Προσφορές για όλους.