Προσφορές

Black Friday 2018: πότε είναι

Η πιο αγαπημένη από τις μέρες του Νοέμβρη, δεν είναι άλλη από τη Black Friday. Οι μεγάλες προσφορές και οι αισθητά χαμηλές τιμές κάνουν πολλούς ανάμεσά μας να σχεδιάζουν τις αγορές τους και να υπολογίζουν το budget τους αρκετά νωρίτερα. Η Black Friday άλλωστε είναι η μέρα που ενδείκνυται για σοβαρές αγορές, κυρίως ακριβώς πραγμάτων. Η Black Friday 2018 θα πραγματοποιηθεί στις 23 Νοεμβρίου. Δεν είναι λίγα τα καταστήματα εκείνα βέβαια που αρκετά νωρίτερα θα αρχίσουν να επικοινωνούν τις προσφορές τους προκειμένου να προσελκύσουν το καταναλωτικό κοινό. Τι καλύτερο έπειτα, από το να ξέρεις αρκετά νωρίς πόσο πολύ πρόκειται να ρίξει τις τιμές του ένα κατάστημα, ώστε με μια σχετική έρευνα αγορών να επιλέξεις την πιο συμφέρουσα λύση.

H Black Friday διαρκεί μια μόνο μέρα. Κάπως έτσι καλό είναι να έχετε νωρίτερα κάνει τον προγραμματισμό σας. Τι εννοούμε όταν λέμε προγραμματισμό; Σκεφθείτε τις ανάγκες σας και προσπαθήστε να τις ιεραρχήσετε. Υπολογίστε το budget σας και σκεφθείτε ποιες αγορές σας κάνουν περισσότερο ανάγκη ώστε να μπουν πρώτες στη λίστα. Εστιάστε σε αυτές και αν σας περισσέψουν χρήματα στον «κουμπαρά» προχωράτε και στις επόμενες.

Η έρευνα αγοράς είναι πραγματικά χρήσιμη στην Black Friday. Βάλτε κάτω όλα τα newsletters και τα διαφημιστικά φυλλάδια που θα έρθουν στα χέρια σας και βρείτε τις πιο συμφέρουσες τιμές για τις αγορές σας. Κρατήστε σημειώσεις για να αποφύγετε λάθη και έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι αυτή η προετοιμασία θα σας βοηθήσει να γλιτώσετε χρόνο προκειμένου να προλάβετε και τα προϊόντα διαθέσιμα αλλά και την ολοκλήρωση όλων των αγορών που είχατε προγραμματίσει.

The post Black Friday 2018: πότε είναι appeared first on Προσφορές για όλους.